vrijdag 25 mei 2012

Favoriete blogs - Nederland

Vandaag laat ik jullie in de wereld van mijn favoriete blogs springen, nou dat klinkt spannend! hahaha, mijn favorieten lopen heel erg uiteen omdat ik het leuk vind om fashion, beauty & foto blogs te bekijken. Allemaal speciaal op hun eigen manier zou je kunnen zeggen.
NederlandDit is een hele bekende maar super leuke blog over van alles, daarom blijft het ook verassend om te lezen. Op haar blog vertelt ze best veel over haar leven maar dat geeft wel veel afwisseling

- Nu een mode blog die ik zelf heel leuk vind vooral omdat ze veel kleren zelf maken en anders zijn ze van leuke merken die ook gewoon betaalbaar zijn voor iedereen. Een van de meisjes van deze blog zit bij mij op school dus die heb ik bij een soort opvoering met school gesproken over haar blog en zo ben ik begonnen deze te gaan bekijken.

-Dit is een hele leuke blog over vooral beauty maar ook veel andere dingen worden benoemd en alle veel nieuwe producten en nog niet zo bekende webshops staan hier op.


-Deze modeblog ziet er echt uit als een buitenlandse modeblog, De foto's zijn heel mooi en je kan er veel inspiratie uit halen. De posts zijn wel in het Engels maar goed te begrijpen.


-Weer een blog van iemand van mijn school, die dus heel cratief is zo te zien :D. Laura maakt op haar blog hele mooie foto's en ik weet zeker dat ze er ver mee kan komen! Ze wilt later namelijk als modefotograaf gaan werken en dat zal haar zo echt wel lukken.Dit waren mijn favoriete Nederlandse blogs, volgende keer mijn favorieten uit het Buitenland! Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen en neem vooral een kijkje bij alle blogs.


                     


x


Geen opmerkingen:

Een reactie posten