donderdag 9 februari 2012

Review producten uit Brussel

Mijn moeder is gister terug gekomen uit Brussel en heeft een paar cadeautjes voor mij meegenomen. Echt super lief en fijn omdat het producten zijn die je alleen in België en in Frankrijk kunt vinden! Ook heb ik deze week nog een nieuw parfum gekocht. (de foto's zijn allemaal met mijn ipod genomen en dus geen goede kwaliteit, sorry daar voor)
Eerst heb ik dus de Franse Glamour en Vogue gekregen die ik zeker ga lezen dit weekend. De Glamour vind ik altijd wel een leuk tijdschrift en de Vogue heeft altijd natuurlijk de mooiste en nieuwste dingen van grote merken.Nu over de producten die ik heb gekregen. Ze zijn beide van het merk 'Le petit Marseillais' en het zijn een bodylotion en een bodybutter. De bodylotion had ik deze zomer al gehad en ze ruiken allebei heel lekker naar amaldelolie (voor zover ik weet dat dat een geur heeft). Verder blijft de geur de hele dag hangen en word je huid door de bodylotion super zacht.


Dit is hoe het er uit ziet op mijn hand, het bovenste is de bodylotion en de onderste is de modybutter, je ziet wel het verschil en dat de boter veel dikker lijkt (zoals echte boter dus). Ik vind ze allebei toch even fijn en lekker ruiken.Laatst heb ik ook nog het parfum Vintage van Kate Moss gekocht. Ik had deze al geroken bij iemand en ik vond hem al heel lekker. Hij ruikt heel fruitig maar is ook fijn voor de winter. Het is geen groot flesje maar de geur blijft gelukkig wel een tijdje hangen.


Ik ben bezig met een soort 'Outfit of the day' maar dan van meerdere dagen bij elkaar. Deze komt later! Ik vind het heel leuk om te horen wat jullie vinden van zo'n kleine review. Laat een reactie achter en folg bij via Bloglovin of gewoon via Google Friends connect ------->

  


zondag 5 februari 2012

HOW TO: Rainbow cupcakes bakken


Ik had jullie in mijn vorige post al verteld dat ik een rainbow cake wilde gaan bakken. Deze challenge hebben een vriendin en ik geaccepteerd en het resultaat was anders dan we hoopte maar ze waren wel goddelijk van smaak. Van rainbow zijn we naar 2 kleuren gegaan namelijk groen en blauw en van een witte chocolade topping,die opkrult zoals je bij cupcakes altijd ziet,is het een soort van glazuur met melkchocolade geworden. Hieronder op de foto links kun je zien hoe we ze in gedachte hadden en rechts hoe ze uiteindelijk zijn geworden. Toch laat ik jullie voor diegene die wel over bakkunsten beschikken het recept zien van hoe wij dit hebben gedaan.


 
Recept
Rainbow Cupcakes


Ingredienten (voor 12 cupcakes):


cakejes beslag:
- een pak dr oetker voor cupcakes
- 100 ml melk
- 2 eieren
- 100 gram boter
- kleurstof (om te consumeren als je meer dan 1 cakje wilt kunnen eten voor je vergiftigd word :))
- cupcake vormpjes (niet inbegrepen met het pak, jmmr weer dr oetker)

topping (op recept van een onbekend persoon die ons aansprak in de AH toen we bij de toppings stonden te kijken en zei dat het zo kon. Wat dus mislukt is en nu dus onze nummer 1 gezochte persoon is.):
- witte, melk of puur chocoladerepen.
- vloeibare slagroom


HOW TO:
verwarm de oven voor, hoe warm voor elke oven anders, dr oetker legt je het uit.maak de boter zacht (onze manier; snij het in hele kleine stukjes = zacht, andere manier kan zijn voor de trote bezitters van een magnetron, doe de boter in de magnetron)lolmomentje; so what we smoke whead (is geen ingrediënt!!!)Doe de mix, de (zachte) boter, de 2 eieren en de melk in de mixer en mix dit op de laagste stand.Doe het beslag in 2 kommen en doe er bij elke een andere kleur kleurstof in, let op vaak zijn een paar druppels al genoeg, roer dit goed door tot de kleur egaal is.Doe het beslag in de vormpjes en wissel de kleuren af, dit geeft later een heel mooi effect.

Doe de cakejes in de oven, ongeveer 22 minuten.
Laat de repen smelten. (wij doen dit met 1 bak heet water onder en een andere erboven met de chocolade er in, dit heet ou bain marie. Weer voor de trotse bezitters van een magnetron, dit werkt in je voordeel.)Doe de chocolade met een klein beetje slagroom in een pannetje en klop dit goed door (hier ging het bij ons verkeerd, te veel slagroom en dus raapte we alle chocolade die we konden vinden bij elkaar en gooide dat er in) Als je met melk chocolade werkt zou ik er ook een lepel nutella in gooien, dit is namelijk al wat minder vloeibaar.


Als de topping al wat dikker is kun je dit met een lepel of spatel op de cakejes doen en dit in de koelkast zetten zodat het afkoelt.

Ik hoop dat jullie dit een leuke post vonden en laat vooral een reactie achter van wat je vind en of je dit ooit gaat proberen. Volg m'n blog en vertel wat voor posts je graag wilt zien.x

ps. De camera die ik hier gebruik is van mijn vader en ik kan er niet erg goed mee omgaan dus sommige foto's zijn niet goed scherp gesteld. Volgende maand ben ik jarig en vraag ik een nieuwe camera dus daar zal ik veel mee proberen te oefenen.