maandag 21 mei 2012

Terug van weggeweest

Ik had zo lang niks gepost waardoor ik niks meer durfde te posten omdat ik dacht dat het raar zou zijn als ik opeens na zolang weer zou beginnen. Ik had tijd nodig om na te denken waar ik mijn blog eigenlijk over wilde houden maar ik heb geen duidelijk onderwerp. Ook wilde ik iets doen wat nog niemand had, iets waar ik mij maandelijks wekelijks of zelfs dagelijks mee bezig moest houden en ik aan moest denken. Ik ben heel slecht in afspraken en vooral met mezelf maar nu wil ik echt beginnen omdat ik heel veel ideeën heb maar ze nog op een rijtje moet gaan zetten. Hier dus een paar ideeën die ik zeker wil gaan uitvoeren.

1. 
Na de leuke reacties op mijn eerste post wat een recept was (totaal uit de hand gelopen, maar nog steeds heel leuk) wil ik dit vaker gaan doen. Ik kan mezelf geen keukenprinses noemen maar wil wel vaker proberen dat te zijn.


2.
Ik ga proberen de 'trends' die ik heb gezien op een rijtje te zetten en hier een vaste post van te maken bijv. een keer in de maand.


3.
Er komt snel, waarschijnlijk in 2 verschillende posts, een lijstje met mijn favoriete blogs en youtubers aan. Ik probeer nu ook mijn posts voor te bereiden zodat, als ik minder tijd heb ik nog wel iets post.


Tot snel met meer!

x1 opmerking: