zaterdag 23 juni 2012

Ombre hair & DIY tips

Ombre hair is het verven van je hair alsof het lijkt dat er een schaduw op valt. Dit betekend vaak dat je haar vanuit de wortels van donker naar licht gaat, andersom kan ook. Je kan dit bij de kapper laten doen of zelf. Ik heb het zelf gedaan, aan het einde van dit artikel leg ik uit hoe ik dit heb gedaan. Ik wilde dit vorig jaar al doen maar toen durfde ik het uiteindelijk niet. Ongeveer een maandje geleden heb ik het uit eindelijk toch gedaan en ik heel blij met het resultaat. Mijn resultaat staat aan het einde van dit artikel.

Hieronder eerst een paar foto's van mensen met ombre hair waar ik door werd geinspireerd. bron
Bloggers die ombre hair hebben/hadden


 

 
 
 
 
Mijn eigen ombre hair:
 
Ik heb dit gedaan zoals precies uitgelegd in deze blogpost. Het is wel in het Engels maar als je het product gebruikt wat zij daar ook gebruikt en wat ik ook heb gebruikt gaat het heel gemakkelijk. Als je er over denkt om dit ook te doen zou ik het echt doen! Het is super makkelijk en je kunt goed kiezen tot hoe licht je het wilt hebben en hoe hoog het lichte begint. Een pakje van dit soort bleek kost maar ongeveer 10 euro.
 
Ik hoop dat jullie iets hadden aan deze post als jullie nog twijfelde om het zelf te doen of helemaal niet wisten wat ombre hair eigenlijk is.
 


x