zondag 4 maart 2012

Mijn vakantie

Vandaag heb ik meer een post richting de lifestyle kant. Ik vond het leuk om een paar foto's te laten zien uit mijn vakantie die vandaag eindigd. Hopelijk vinden jullie dit leuk om te lezen en mijn foto's te zien van wat ik onder andere heb gedaan. Morgen begint school weer tot de meivakantie. ik ben morgen ook jarig en ik word 15!!


Ps. Veel foto's zijn met mijn camera genomen en dus geen goede kwaliteit omdat ik niet thuis was en nog geen goede eigen camera heb.

Dinsdag was ik naar een feest met een paar vriendinnen. Het was heel leuk en na die avond waren we helemaal kapot. Hieronder een foto met wat ik aanhad.


Blousje, ZARA (vorig jaar)
Broek/legging, ZARA (nog te koop)
Schoenen, UGG's Australia (short chestnut)


Donderdag ben ik met een groepje naar Amsterdam geweest, het was echt een hele leuke dag met dom lachen om de lelijkste kleren en het passen daarvan. Ik denk dat mensen ons als gekken hebben aangekeken nadat we dansend en lachend een winkel in stapten. Onze manier van shoppen zal niemand begrijpen denk ik.

Daarna ben ik met mijn ouders en mijn zus en haar vriend uiteten geweest in Amsterdam. We gingen naar een heel leuk chinees restaurantje. Hieronder een foto van het eten wat echt goddelijk is als ik er over na denk. Het is dimsum.Mijn vakantie voelde echt als een weekend en ik heb wel hele leuke dingen gedaan. Morgen ga ik genieten van mijn verjaardag, ookal is het de eerste schooldag na de vakantie.

Laat een bericht achter van wat je van dit soort posts vind en ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!
 

 x

5 opmerkingen: