zondag 19 februari 2012

Shoplog HIlversum & random praat

Ik was super blij met alle leuke reacties, vooral op mijn regenboog cakejes recept! Ik zal in de vakantie weer wat meer posten en voorbereiden. Op dit moment heb ik het heel druk met school en ben ik dit ook aan het typen terwijl ik mijn geschiedenis boeken martel met het gewicht van mijn laptop. Voor mij begint de vakantie volgende week, oeff wat word ik blij als ik daar aan denk. Met een paar vriendinnen uit mijn klas ga ik nog shoppen in Amsterdam en vast nog veel meer leuke dingen, wat houd ik toch van vakantie.

Vandaag heb ik een klein shoploggie voor jullie (jaa daar kun je loggie van maken). Ik ben gister met twee vriendinnen in Hilversum wezen shoppen. Het was heel gezellig en ik heb niet zo veel gekocht maar wel een heel leuk dagje gehad.


Dat is een soort van een stapel met alles wat ik heb gekocht. Zo als jullie kunnen zien is mijn vader weer terug met zijn camera en hopelijk blijft hij nog een tijdje thuis zodat ik weer wat meer foto's kan maken.oorbellen
Pieces
6,95 euro

Als eerste gingen we langs de Pieces, daar vond ik deze hele leuke oorbellen die ook heel speciaal zijn omdat je ze op een hele rare manier in moet doen en je ze aan de achterkant helemaal om je oor hebt. Hele onduidelijke uitleg maar misschien helpt een foto van hoe het is als je ze in hebt.Dit is hoe het er uit ziet als je de oorbellen in hebt, ze hadden ze in 2 kleuren ik heb de zwarte en er was ook een soort brons/roze. Veel mensen zouden het eng vinden om in te doen maar ik wende er meteen aan!Blush 
Max (Action)
0,99 euro

Daarna gingen we naar de Action, ik had op verschillende blogs gelezen dat er best leuke make-up te koop was voor een hele lage prijs. Hij is fijn en heeft een spiegeltje en een sponsje onderin. Voor deze prijs is het echt een prima blush voor elke dag.Hier boven nog de kleur naam op de verpakking en een betere foto voor de echte kleur. Voor mijn bruine haar met lichte huid vind ik perzik kleuren altijd wel mooi staan, vooral omdat deze niet te veel glitters bevat geeft dit een mooi mat effect.

Spijker blouse
H&M
19,95 euro

Bij de H&M young kocht ik nog deze spijkerblouse waar ik echt heel blij mee ben omdat een alltime favorite van mij is en ik er al lang een zocht die licht van kleur was.Pyama broek
H&M
9,95 euro

Bij de H&M heb ik ooknog deze pyamabroek gekocht die ik ga gebruiken als sportbroek omdat deze voering veeeeeel zachter is. Ik had deze in twee maten gepast maar heb de verkeerde maat gekocht dus moet ik die weer gaan ruilen :(.Als laatste zijn we nog naar een chinees winkeltje geweest waar we dit leuke kroontje kochten voor een vriendin van ons die bijna jarig is en dan de hele dag op school verplicht hiermee moet gaan lopen. Wat zijn wij toch goed voor onze vriendinnen. Aan het einde zijn we, zoals elke keer nu de Starbucks geopend is in Hilversum, nog naar de Starbucks geweest. Ik heb een Chi Tea gedronken, thee met melk en kaneel. Wat echt heerlijk is en niet overal te koop.

Dat was mijn shoplog over mijn dagje in Hilversum. Als jullie dit soort posts leuk vinden, laat mij het graag weten en volg mij (a). Ik ben aan het uitvogelen hoe ik het beste een OOTD foto kan maken dus dat kunnen jullie nog verwachten en een post over de zomer of vakantie. Heel erg bedankt voor het lezen van mijn blog en hopelijk tot snel!


x

3 opmerkingen: